Om oss
Vad vi gör
Hållbarhet
Kontakta oss
Ewermans Nyhetsbrevv.39
24 september 2020
Färskt örtte är en ny kommande trend. Det är hälsosamt och dessutom koffeinfritt. Genom ”Pick a Herb” kommer vi nu har tillgång till unika smakkombinationer, som smakar alldeles fantastiskt.
Var tredje minut föds ett barn med läpp-, käk- eller gomspalt. Få drabbade vet att en relativt enkel operation, som tar mindre än en timme, kan åtgärda problemet. Hjälporganisation Operation Smile har under sina verksamma år genomfört hundratusentals läpp-käk och gomspaltoperationer. Nu går Daily Greens in i ett samarbete med Operation Smile och gör varje såld banan till ett bidrag som hjälper organisationen driva sina kliniker.
Ewermans Nyhetsbrev v.33
13 augusti 2020
Snart är de här - Färska fikon från Turkiet. I tidernas begynnelse användes det som medalj i de olympiska spelen. Under tidernas gång har fikon tagit större plats i vår vardag och är idag ett omtyckt tillbehör som vi kan hitta både i sallader och till ostbrickan.
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning med inriktning logistik eller ekonomi samt har arbetslivserfarenhet av att driva främst operativa frågor, men även strategiska inom lager/logistik. Du har också flera års erfarenhet av att leda ett stort antal medarbetare, vilket också innebär fokus på effektivitet, kostnadsmedvetenhet, kvalitet och leveranssäkerhet...
Med hopp om ett soligt & varmt avslut på veckan önskar vi dig en härlig midsommarhelg fylld med härliga jordgubbar och god färskpotatis. Vårt nyhetsbrev tar nu sommaruppehåll och är tillbaka v.33. Vi önskar dig en solig och härlig sommar.
Vädret blir bättre och bättre och visst finns det inte mycket godare än en läskande vattenmelon en riktigt varm dag. Vattenmelon är nu i toppsäsong och finns att tillgå i många olika sorter och storlekar. Allt från gigantiska "Galaxy" till minivattenmeloner, flera olika storlekar som passar perfekt till olika ändamål!
Svenska tomater! Den svenska säsongen är igång ordentligt. Vi erbjuder ett stort sortiment på fräscha och spännande svenska tomater. Vi har tillgång på flera olika sorter som alla har olika karaktär. En sak som de har gemensamt är att de är fantastiskt goda! Läs mer och ta del av vårt fantastiska sortiment av olika tomatsorter!
Den svenska säsongen är här! Vi går mot varmare tider vilket betyder att fler och fler svenska produkter skördas och börjar bli redo för skörd. Vårt tomatsortiment växer och består snart enbart att svenska produkter. Isberg och Romansallat står inför dörren och svensk gurka är i fullrullning. Vi har dessutom svenska jordgubbar, så härligt!